Ajankohtaista

Palautekysely KesäKimarasta 2021

KesäKimara liikutti jälleen koko kesän. Kesä-elokuussa järjestettiin yli 80 ohjaustuokiota ympäri Keravaa. Suurkiitos kaikille osallistujille ja upeille ohjaajille!

Keräämme palautetta kesästä ja toivomme myös kehitysideoita tulevaan. Palaute kyselyyn pääsee vastaamaan tästä linkistä: KesäKimara-palautekyselyKiitos!


Liikuntavälineiden lainaus alkaa Keravan kirjastolla Kerava-päivänä

Kerava-päivänä 13.6. aloitetaan kirjastossa liikuntavälinelainaus. Kirjastokortilla pääsee lainaamaan mm. palloja, mailoja, hyppykeppejä, mailasettejä, pihapelejä, kuten mölkky ja kroketti sekä roskapihtejä.


Uudet Kerava-rastit kuljettavat Keravan luontoon ja kulttuurikohteisiin

Kutkutteleeko suunnistus sinuakin lajina, mutta et vielä ole päässyt testaamaan sitä käytännössä? No nyt on oiva mahdollisuus! Keravan kaupungin ja Keravan Urheilijoiden yhteistyössä laatima Keravan kiintorastikartta johdattaa yli 80 rastin kautta luontoon ja kaupunkialueen kulttuurikohteiden äärelle.

Kiintorastikarttoja voit ladata ja tulostaa kaupungin nettisivuilta. Paperisia karttoja on jaossa Keravan kirjastossa, taide- ja museokeskus Sinkassa sekä uimahallin kahvilassa. Keravan päivästä alkaen kirjaston liikuntavälinelainaamosta voi lainata käyttöön kartan lisäksi myös kompassin.

Suunnistus - Keravan Kaupunki

Liikuntatilojen koronarajoitukset

Päivitetty 20.09.2021 klo 08:01