Ajankohtaista

Osallistu ja vaikuta: anna palautetta Keravan liikuntapalveluista ja liikuntapaikoista

Liikuntakyselyn avulla kartoitamme keravalaisten näkemyksiä ja toiveita Keravan liikuntapalveluista - vastaamalla voit vaikuttaa siihen, millaisia liikkumisen mahdollisuuksia kotikaupungissamme on tarjolla!

Haluamme kuulla mielipiteitä, kokemuksia ja toiveita liikuntapalveluista ja -paikoista. Kerro siis meille, missä ja miten liikut, mitä palveluita toivot ja mitä liikuntapaikkoja toivot kehitettävän.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia. Keravan liikuntapalveluiden kyselyyn voi vastata 15.6.2021 asti (https://bit.ly/3fVF6iI ).

Vastaajien kesken arvomme kolme 10 kerran uintilippua Keravan uimahalliin.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään liikuntasuunnitelman valmistelussa. Liikuntasuunnitelma ohjaa lähitulevaisuuden liikuntapalveluiden ja -paikkojen kehittämistä ja siinä luodaan toimenpiteitä keravalaisten liikkumisen lisäämiseksi. Liikuntasuunnitelma tehdään neljäksi vuodeksi kerrallaan ja parhaillaan valmistelussa on liikuntasuunnitelma vuosiksi 2021–2025.

Kiitos paljon!


Liikuntavälineiden lainaus alkaa Keravan kirjastolla Kerava-päivänä

Kerava-päivänä 13.6. aloitetaan kirjastossa aloitetaan liikuntavälinelainaus. Kirjastokortilla pääsee lainaamaan mm. palloja, mailoja, hyppykeppejä, mailasettejä, pihapelejä, kuten mölkky ja kroketti sekä roskapihtejä.


Uudet Kerava-rastit kuljettavat Keravan luontoon ja kulttuurikohteisiin

Kutkutteleeko suunnistus sinuakin lajina, mutta et vielä ole päässyt testaamaan sitä käytännössä? No nyt on oiva mahdollisuus! Keravan kaupungin ja Keravan Urheilijoiden yhteistyössä laatima Keravan kiintorastikartta johdattaa yli 80 rastin kautta luontoon ja kaupunkialueen kulttuurikohteiden äärelle.

Kiintorastikarttoja voit ladata ja tulostaa kaupungin nettisivuilta. Paperisia karttoja on jaossa Keravan kirjastossa, taide- ja museokeskus Sinkassa sekä uimahallin kahvilassa. Keravan päivästä alkaen kirjaston liikuntavälinelainaamosta voi lainata käyttöön kartan lisäksi myös kompassin.

Suunnistus - Keravan Kaupunki


Uimahalli ja maauimala avataan kesäkuun alkupuolella, myös ohjattu liikunta starttaa

​Keravan liikuntapalvelut avaa koronaepidemiatilanteen paranemisen myötä palveluitaan edelleen. Uimahalli avautuu kaikille ikäryhmille 3.6. ja maauimalaan pääsee 7.6. alkaen. Liikuntapalvelun ohjattu kesätoiminta KesäKimara alkaa kesäkuun alussa. Toiminta toteutetaan turvavälit ja hyvä hygienia huomioiden. 

Lue lisää tästä linkistä.


KesäKimara 2021: monipuolisia ja maksuttomia ohjaustuokioita kesä-elokuussa

KesäKimara 2021 aikataulu


Päivitetty 11.06.2021 klo 16:48