Ajankohtaista

MalttiSport alkaa jälleen 18.8.2020

MalttiSport viikkokalenterin näet tästä


Keravan uimahalli aukeaa ja kuntosalin hinnat laskevat

Tiedote 7.8.2020

​Keravan uimahalli avataan maanantaina 24.8.. Seuraavana maanantaina 31.8. alkavat ohjatut ryhmät. Ohjattuihin ryhmiin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 11.8. klo 12. Maauimala jatkaa uimahallin avaamisen jälkeen rajoitetuin aukioloajoin sunnuntaihin 30.8. asti.

Uimahallin aukioloajat muuttuvat:

ma klo 6-21
ti klo 11-21
ke-pe klo 6-21
la-su klo 10-20

Lauantai- ja sunnuntaiaamuun yleisöaukioloaikojen ulkopuolelle on lisätty aikaa seura- ja yhdistystoiminnalle.

Myös uimahallin kuntosali avataan maanantaina 24.8. ja hintoja on laskettu. Aikuisen kertakäynnin hinta on jatkossa 7,5 euroa ja alennusryhmän 4 euroa. Aikuisen kymmenen kerran sarjaranneke maksaa 67,5 euroa ja alennusryhmän 36 euroa. Alennusyhmille on jatkossa mahdollista ostaa myös vuosikortti tai 50 kerran sarjaranneke. Kuntosalikäyttäjillä on myös mahdollisuus uimiseen samaan hintaan.

Uimahallissa on kesän aikana suoritettu normaaleja uuden rakennuksen käyttöönottoon liittyviä takuukorjauksia. Naisten höyrysauna on uusittu kokonaisuudessaan, altaiden rikkinäisiä laattoja on korjattu sekä 25 metrin altaaseen ja monitoimialtaaseen on lisätty käsijohteita. Lisäksi hallin vedenkäsittelytekniikka on huollettu. Syksyn aikana saunoihin lisätään kannattimia ja ilmastointia säädetään.

Uimahallissa ei ole kävijämäärärajoitteita, mutta turvaväleihin ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota kaikissa tiloissa. Uimahalliin tulee lähteä vain terveenä ja hygieniaohjeita on noudatettava tarkasti. Saunat ja höyrysaunat ovat käytössä, mutta turvavälit pyydetään huomioimaan myös niissä. Tarvittaessa asiakasmäärää voidaan rajoittaa esimerkiksi pukutiloissa.


Uusi vapaa-aika Keravalla syksyn 2020 esite nyt täällä!

Vapaa-aika Keravalla syksy 2020 - esite


Liikuntatilojen ovia avataan kesäkuussa

Lue koko tiedote tästä

Muutos 18.6. Maauimalan kävijämäärää kasvatetaan

Maauimalan alueella voi jatkossa olla 300 henkilöä.  Allaskohtaiset henkilömäärärajoitukset poistetaan, mutta maauimalan henkilökunta seuraa ja valvoo, että tarvittavat turvaetäisyydet säilyvät. 

Muutos 16.7.

Maauimalan kävijärajoitukset poistuvat ma 20.7. alkaen. Maauimalassa tulee yhä pitää turvaväliä ja muistaa hyvä hygienia. Kävijämääriä tarkkaillaan ja rajoituksia tarkistetaan, mikäli tarvetta ilmenee. 


Liikuntapalvelu järjestää kesällä kaikille avoimia ja maksuttomia KesäKimara-tunteja

Kesä–elokuussa kaikkina arkipäivinä järjestetään yli 100 monipuolista ohjauskertaa yhteistyössä liikunta-alan ammattilaisten kanssa. Ohjauksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, ja ohjaukset järjestetään säällä kuin säällä.

Katso kalenterista mieluinen liikuntamuoto tai tule vaikka jokaiselle tunnille!

KesäKimarassa noudatetaan hallituksen linjauksia kokoontumisrajoituksista ja pidetään ryhmäkoot alle 50 henkilön sekä muistetaan riittävät turvavälit ja hygieniaohjeistukset.


Uimahallin sarja- ja kausirannekkeiden voimassaoloaikoja jatketaan koronapandemiasta johtuvan sulkuajan pituudella

Tiedote 24.4.2020

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan uimahalleissa noudatetaan samaa käytäntöä sarja- ja kausirannekkeiden voimassaoloajan hyvityksen osalta. Ensimmäisellä käyntikerralla rannekkeen voimassaoloaika pidentyy automaattisesti hallikohtaisen koronaviruksen aiheuttaman sulkuajan pituudella. Rannekkeen voimassaoloajan muutos tapahtuu ensimmäisen porttileimauksen yhteydessä. Ranneke tulee leimata samassa hallissa, mistä ranneke on ostettu. Ranneke on leimattava ennen 31.12.2020 voimassaoloajan pidentämiseksi.

Ylikunnallisen sarjarannekkeen voimassaoloajan pidennyksen voi leimata valitsemassaan uimahallissa, jolloin rannekkeen voimassaoloaika pidentyy kyseisen hallin koronaviruksen aiheuttaman sulkuajan mukaisesti. 

Uimahallit ovat toistaiseksi suljettu ja tiedotamme avautumisen ajankohdista erikseen.


Keskeytyneiden ohjatun liikunnan kurssien asiakasmaksuja hyvitetään

​Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu on päättänyt, että Keravan kaupunki hyvittää Keravan Opiston ja Keravan Liikuntapalvelun 18.3.–13.5.2020 keskeytyneiden ja peruttavien kurssien asiakasmaksuja.

Lue tiedote 9.4.2020 kokonaisuudessaan täältä.

Ohjeet ja hakulomake asiakasmaksujen hyvitykseen löytyy täältä.

Päivitys 23.6.2020: Kurssimaksujen palautuksia tehdään parhaillaan. Maksujen käsittelyssä on pientä ruuhkaa. Pahoittelemme viivettä maksujen palautuksissa.


Liikuntavuorojen peruminen maksutta

Tiedote 16.3.2020

Seurat ja yhdistykset sekä kaikki muut liikuntatilavuoroja varanneet voivat peruuttaa koronaviruksesta johtuvan erityistilanteen vuoksi liikuntavuoronsa maksutta, kunhan peruutus tehdään ennen vuoroa. Mikäli peruutus tehdään jälkikäteen vuoron jo oltua, siitä menee hinnaston mukainen maksu. Peruuttamiset tulee tehdä sähköpostitse tilavaraukset@kerava.fi


Sähköinen asiointi käyttöön vuorovarauksessa

Liikuntavuoroja voi jatkossa hakea sähköisesti Timmi-varausjärjestelmästä. Vakiovuorot ovat haettavissa 28.2. mennessä

  • koulujen liikuntasalit (ajalle 12.8.2020 - 31.5.2021)
  • liikuntapalvelun salit (ajalle 1.6.2020 - 31.5.2021)
  •  ulkokentät (ajalle 13.4. - 1.11.2020)
  •  jäävuorot (ajalle 3.8.2020 - 25.4.2021)

Seuraaviin tiloihin vakiovuorot ovat haettavissa 30.4. mennessä:

  • jäähallin juoksusuora ja kuntosali (ajalle 3.8.2020 - 25.4.2021)
  • uimahallin vuorot

Lue lisää tilojen varaamisesta ja Timmi-järjestelmän käytöstä tästä linkistä.


Keravan liikuntasuunnitelma 2017 - 2021

Liikuntasuunnitelman tarkoituksena on ohjata strategisesti lähitulevaisuuden liikuntarakentamista ja antaa suosituksia liikunnan kehittämisen hyvistä periaatteista.


Keravan liikunta- ja ulkoilupaikat kartalla

Nyt löydät Keravan liikunta- ja ulkoilupaikat kätevästi kartalta

Päivitetty 20.08.2020 klo 10:58