Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Someturva-palvelu käyttöön Keravan kouluissa

Keravalla käyttöön rekrytointilisä 250 €/kk erityisluokanopetuksessa

Keravan lukion vanhempainilta to 25.1.2024

Koulutulokkaan kouluun ilmoittaminen 23.1.-11.2.2024

Vuonna 2017 syntyneiden lasten oppivelvollisuus alkaa syksyllä 2024. Kaikki Keravalla asuvat koulutulokkaat ilmoitetaan kouluun suomenkieliseen tai ruotsinkieliseen perusopetukseen 23.1.-11.2. välisenä aikana.

Kerava 100 -arboretum: varaa nimikkopuu vuonna 2024 syntyvälle lapselle

Keravan Kivisiltaan rakennetaan juhlavuoden kunniaksi arboretum eli puulajipuisto. Keravalaiset voivat varata vuonna 2024 syntyvälle lapselleen oman nimikkopuun kaupungin laatimasta kasviluettelosta.

Elinkeinopalveluiden uutiskirje - tammikuu 2024

Ajankohtaista asiaa keravalaisille yrittäjille.

Reflektor Kerava 100 Special tuo valoa tammikuun iltoihin

Audiovisuaalisen taiteen festivaali Reflektor juhlistaa 100-vuotiasta Keravaa. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma on helppo tapa nauttia taiteesta. Reflektorin edellisvuosien tapahtumat esimerkiksi Vantaalla houkuttelivat tuhansia kävijöitä ihastelemaan valo- ja ääniteoksia. Myös Keravalle odotetaan runsaasti väkeä.

Nuorisovaltuusto aloitti vuotensa perehdytyksen muodossa

Keravan nuorisovaltuustovuosi 2024 on pyörähtänyt käyntiin, kun uuden kokoonpanon saanut nuva vietti perehdytysviikonloppua 13.-14.1.2024.

Kaavoituskatsaus 2024 on julkaistu – lue lisää ajankohtaisista kaavahankkeista

Kerran vuodessa laadittavassa kaavoituskatsauksessa kerrotaan Keravan kaupunkisuunnittelun ajankohtaisista hankkeista. Tänä vuonna on käynnissä useita mielenkiintoisia asemakaavahankkeita.

Kevään maksuttomat verkkoluentokatsomot kirjaston Satusiivessä

Jäteastioiden tyhjennyksissä viivästyksiä – missä vika?

Jätteiden kuljetuksessa on esiintynyt viime aikoina viivästyksiä, mikä on aiheuttanut harmitusta asukkaiden keskuudessa. Viivästykset ovat koskeneet niin tiettyjä alueita kuin jätejaekohtaisia astioita.

Lisätietoa Keravan kaupungin lakipalveluihin liittyvistä hankinnoista

Helsingin Sanomat julkaisi 18.1.2024 uutisen, jossa käsiteltiin Keravan kaupungin tekemiä lakipalveluhankintoja. Kaupunki haluaa korostaa tapauksen poikkeuksellisuutta.