Koirapuistot

Iso musta koira juoksee koirapuistossa

Keravalla on neljä aidattua koirapuistoa, joissa koirat voivat nauttia vapaana olosta ja tutustua muihin koiriin. Kaikissa koirapuistoissa on erilliset aitaukset pienille ja isoille koirille.

Jotta leikkihetket ovat turvallisia ja mukavia kaikille koirille sekä myös koirien omistajille, huomioithan koirapuistossa muut koirat omistajineen. Koirapuistossa jokainen koiranomistaja vastaa omasta koirastaan ja sen käytöksestä.

Keravan koirapuistot

  • Osoite: Vehkalantie

  • Osoite: Kankurinkatu

  • Osoite: Ahjonkaarre

  • Osoite: Kurkelankatu

Koirankakat roskiin, ei kaduille ja puistoihin

Kaupunki on asentanut 20 koirankakkapussitelinettä eri puolille Keravaa. Telineistä voi ottaa lenkille mukaan kakkapussin, jos se on unohtunut kotiin. Myös jokaisessa koirapuistossa on koirankakkapussiteline. Käytön jälkeen voit tiputtaa koirankakkapussin mihin tahansa kaupungin roskakoriin.

Lähimmän koirankakkapussitelineen löydät alla olevalta kartalta.

Voit tiputtaa kakkapussin myös pientalon tai muun kiinteistön roskikseen, jos roskiksessa on koirankakkaroskistarra. Tarroja on saatavilla veloituksetta Sampolan asiointipisteestä. Oman kiinteistön roskikseen tarran voi liimata itse. Taloyhtiöiden roskiksiin tarroja ei voi liimata ilman taloyhtiön hallituksen suostumusta.

Ota yhteyttä

Kerro kaupungille, jos huomaat koirapuistossa puutteita tai korjattavaa.