Rakennusvalvonta

Rakennusvalvonnan henkilökunta toimii toistaiseksi etänä. Tänä aikana palvelemme Lupapisteessä, puhelimitse ja sähköpostitse.

Välttämättömien katselmusten menettelytavat tulee sopia tapauskohtaisesti kohdetta hoitavan tarkastusinsinöörin/rakennustarkastajan kanssa. 

 

Kaivinkone.JPG Suunnitteletko uuden rakennuksen rakentamista, vanhan korjaamista tai laajentamista? Onko sinulle epäselvää milloin rakentaminen tarvitsee luvan? Onko vajan, talousrakennuksen tai aidan rakentaminen luvanvaraista? Entä milloin tulee kuulla naapuria rakennushankkeen yhteydessä?

Näistä ja muista rakentamisen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvistä asioista saat neuvoa ja opastusta seuraavilta sivuilta ja rakennusvalvonnasta. 

Rakennushanketta suunniteltaessa ota yhteys rakennusvalvontaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja varmista henkilökohtainen tapaaminen sopimalla aika etukäteen. 

Teknisen lautakunnan lupajaoston alaisen rakennusvalvonnan tehtävänä on valvoa rakentamisesta annettujen säännösten ja määräysten noudattamista sekä huolehtia kaavoituksen toteutumisesta lupia myöntämällä ja kehittää rakennetun ympäristön turvallisuutta, terveellisyyttä, kauneutta ja kestävyyttä.

Rakennusvalvonta sijaitsee osoitteessa Kultasepänkatu 7, 4. kerros.

Rakennusvalvonta palvelee asiakkaitaan pääsääntöisesti ajanvarauksella, sähköisen lupapalvelun sekä sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Mikäli emme pysty vastaamaan puhelimeen, toivomme sinun jättävän vastaajaan soittopyynnön, johon vastaamme vapauduttuamme. Soittopyynnön voi jättää myös sähköpostin välityksellä. Parhaiten meidät tavoittaa puhelimitse ma–pe klo 10–11 ja 13-14.

 

Päivitetty 20.03.2020 klo 10:09