Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 10 tulosta

GLOW PARTY - HOHTOBILEET NUORISOKAHVILA TUNNELISSA

Kerava nuorisopalveluiden nuorisotilojen ja toimintojen aukiolot 30.4.-1.5.2024

Keravan seiskaluokkalaisille järjestettiin Valintojen Elämä -teemapäivät

Tällä viikolla Keravan kaupungin nuorisopalvelut, yhtenäiskoulut ja seurakunnan nuorisotyö yhdistivät voimansa Lions Club Keravan kanssa järjestämällä tilaisuuden kaikille Keravan seitsemäsluokkalaisille. Valintojen Elämä -teemapäivät tarjosivat nuorille mahdollisuuden pohtia elämänsä tärkeitä valintoja ja haasteita.

Nuorisokahvila Tunnelin aukioloajoissa muutoksia

Nuorisovaltuusto aloitti vuotensa perehdytyksen muodossa

Keravan nuorisovaltuustovuosi 2024 on pyörähtänyt käyntiin, kun uuden kokoonpanon saanut nuva vietti perehdytysviikonloppua 13.-14.1.2024.

Keravan nuorisovaltuusto ei järjestä vaaleja tänä vuonna - kaikki ehdokkaat valitaan suoraan vuoden 2024 nuorisovaltuustoon, kaksivuotiskaudelle

Islantilaisia vieraita Keravalla tutustumassa nuorisopalveluiden toimintaan

Keravan nuorisopalvelut sai perjantaina 29.9.2023 kansainvälisiä vieraita Islannista, kun 18 hengen ryhmä Arborgin kunnan nuoriso- ja vapaa-ajan toimialalta vieraili Keravalla.

Sinustako vaikuttaja? Nyt se on mahdollista – asetu ehdolle Keravan nuorisovaltuustoon!

Keravan nuorisovaltuustoon voi asettua ehdolle kuka tahansa 13–19-vuotias Keravalla asuva nuori. Ehdolle asettuminen on käynnissä 4.–29.9. välisenä aikana. Vaalit pidetään 23.10–15.11.

Kerbiili/Walkers-auto lähtee kohtaamaan Keravan alueen nuoria

Renkaiden päällä liikkuvissa nuorisotiloissa nuorisotyön ammattilaiset ja vapaaehtoiset aikuiset kohtaavat nuoria siellä, missä he milloinkin ovat.

Keravan nuorisopalveluiden ja Keravan liikuntapalveluiden kesäleirien ilmoittautumiset ovat käynnissä

Tervetuloa mukaan Harry Potterin taianomaiseen maailmaan, Pokemonien metsästykseen, luontoseikkailuun Keinukalliooon tai liikkumaan maalla ja vedessä Kalevan urheilupuiston ympäristössä.