Ilmoita lapsesi mukaan kesän 2024 päivä- tai yöleireille

Ilmoita lapsesi mukaan hauskalle päiväleirille tai unohtumattomalle yöleirille Tuusulaan Rusutjärven rannalle. Leirejä järjestetään 7-12-vuotiaille lapsille.

Päiväleirit

Liikunnalliset päiväleirit kesäkuussa 7-9-vuotiaille

Leirit järjestetään Kalevan urheilupuistossa ja ohjelmassa on monipuolisia liikunnallisia pelejä ja leikkejä. Leireillä käydään myös uimahallissa tai maauimalassa uimassa sään mukaan.

Seuraavilla liikunnallisilla päiväleireillä on vielä tilaa:

  • maanantaista perjantaihin 10.-14.6.2024
  • maanantaista torstaihin 17.-20.6.2024

Kahden ensimmäisen leiriviikon hinta on 52 euroa per osallistua ja kolmannen leirin hinta on 42 euroa, sillä kesto on päivän lyhyempi. Hintaan sisältyy pieni välipala ja leiriläisten tulee ottaa omat lounaseväät mukaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Ajankohtaista liikunnassa

Muut päiväleirit kesäkuussa 9–12-vuotiaille lapsille

Pokemon Go -päiväleiri maanantaista perjantaihin 3.-7.6.2024

Päiväleiri on suunnattu Pokemon Go -pelaajille tai siitä kiinnostuneille keravalaisille lapsille. Päiväleirillä tutustutaan Pokemon Go -pelin saloihin, metsästetään pokemoneja sekä liikutaan kaupungilla käyden raideissa ja pokestopeilla. Leiri sisältää myös runsaasti muuta teemaan sopivaa kivaa tekemistä. Hinta 75 euroa per osallistuja.

Mikä-Mikä-Maa-päiväleiri maanantaista perjantaihin 10.-14.6.2024

Lähde mukaan Mikä-Mikä-Maan ihmeelliseen maailmaan! Luvassa on monenlaista seikkailua aina aarrejahdista pakohuoneeseen sekä paljon muuta kivaa teemaan sopivaa tekemistä. Hinta 75 euroa per osallistuja.

Nuorisopalveluiden leirihintoihin sisältyy lounas ja välipala. Kaikki leiriläiset ovat tapaturmavakuutettuja. Keravan kaupunki voi myöntää keravalaisille lapsille harrasteseteleitä leirimaksuihin.

Päiväleirit järjestää Keravan kaupunki. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Pokemon Go- ja Mikä Mikä Maa -leireille: Leirit

Yöleirit 7–12-vuotiaille lapsille

Kesäkuussa 2024 järjestetään neljä leiriä Tuusulassa Kesärinteen leirikeskuksessa. Yöleirit järjestetään yhteistyössä Leirikesän ja Keravan kaupungin kanssa. Keravalaiset lapset pääsevät leirille hieman muita edullisemmin ja keravalaisille lapsille on varattu isompi määrä paikkoja leiriltä.

Kesärinteen leirikeskus sijaitsee luonnon helmassa, jossa koetaan metsä ja järvi jo heti ulko-ovella. Leirille pääsee saapumaan helposti omalla autolla tai bussikuljetuksella Keravalta.

Kesärinteen kesäleireillä ollaan vuorokauden ympäri ja niiden pituus on neljä tai kolme vuorokautta. Leirillä yövytään yhdessä muiden kanssa sisätiloissa. Tekemistä ja ohjattua toimintaa on aamusta iltaan.

Kesärinteen leireillä seikkailee kerralla noin 40 leiriläistä. Leirin ohjelmassa koetaan perinteistä leiritunnelmaa, jossa retkeily, luonto ja nuotiot ovat osa yhteisöllistä ja kokemuksellista leiripäivää. Välillä pulahdetaan myös uimaan Rusutjärveen tai nautitaan kesäpäivistä kanotoiden.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Leirikesa.fi

Uutisen kuva: Lauri Hytti