Keskustaprojekti


Kerava_ilmakuva_SRV_2016.jpg 


Keravan keskustan kehitys ottaa nyt suuren askeleen, kun kaupungin ytimessä, kävelykadun varressa sijaitsevien tyhjien liiketilojen tilalle nousee noin 31 000 kerrosneliötä asuin- ja liikehuoneistoja. Rakennustyöt käynnistyvät syyskuussa.


Kaupungintalon kortteliin suunnitellaan Manhattanin tyyliin tornitaloja, joiden kivijalassa sijaitsee nykyaikaisen kaupan tarpeita vastaavia liiketiloja, alimmissa kerroksissa toimistotiloja, ja ylimmissä kerroksissa asuinhuoneistoja. Myös hotelli on tervetullut näihin torneihin.


Vesilaitoksen tontille sekä Ornon kortteliin nousee viihtyisiä ja toimivia kerrostaloja, jotka täyttävät vaativankin keskusta-asujan toiveet ja tarpeet. 


Rautatieaseman ympäristö halutaan muuttaa aktiiviseksi alueeksi, joka pumppaa elinvoimaa ympäristöönsä ja toimii liikenteen risteysasemana palvellen erityisesti työmatkalaisia. Hankkeen yhteyd​​essä voidaan ottaa taas yksi digiloikka ja toteuttaa nykyaikainen polkupyöräparkki sekä kännykällä toimiva pysäköinti- ja aikatauluavustajapalvelu.


Keskustan kehittämisen lisäksi käynnissä on uimahallihanke. Uusimmat tiedot hankkeen etenemisestä löydät täältä: uimahallihanke.

 

 

Päivitetty 12.04.2017 klo 13:27