Kalevan päiväkoti

Kalevan päiväkoti sijaitsee Kalevan rauhallisella ja vehreällä asuinalueella puistomaisessa ympäristössä.

 • Kalevan päiväkoti sijaitsee Keravalla Kalevan rauhallisella ja vehreällä asuinalueella puistomaisessa ympäristössä. Päiväkoti sijaitsee remontin vuoksi väliaikaistiloissa Saviolla osoitteessa Tiilitehtaankatu 10.

  Kalevan päiväkodissa on iso piha-alue, joka vaihtelevaisuutensa ansiosta houkuttelee lapsia leikkimään ja liikkumaan aktiivisesti. Päiväkodin lähiympäristössä on metsikkö, kenttä sekä puisto retkeilyä ja liikkumista varten.

  Päiväkodin henkilökunta ja toimintatavat

  Innokas ja motivoitunut henkilökunta on sitoutunut työskentelemään yhdessä sovittujen arvojen ja tavoitteiden mukaisesti hyvässä yhteistyössä huoltajien kanssa. Lapsille tarjotaan iloa ja oppimisen elämyksiä innostavassa, kiireettömässä ja lasta kunnioittavassa vuorovaikutteisessa ympäristössä.

  Ryhmien toimintaa ohjaa päiväkodin pedagogiset painopisteet sekä lapsikohtaiset varhaiskasvatussuunnitelmat, joissa on huomioitu muun muassa vanhemmilta saatu palaute toiminnan kehittämiseksi. Vanhempien kanssa tehdään yhdessä lapsikohtaisen varhaiskasvatussuunnitelma ja uusien lasten kanssa käydään palvelusopimus- ja aloituskeskustelut. Toiminnan tavoitteista ja painopisteistä voi lukea tarkemmin varhaiskasvatussuunnitelmasta.

 • Päiväkodissa on neljä alle esiopetusikäisten lasten ryhmää.

  Tiitiäisissä on noin 1–3-vuotiaita lapsia, Menninkäisissä noin 2–4-vuotiaita lapsia, Maahisissa noin 3–5-vuotiaita lapsia ja Haltioissa noin 3–5-vuotiaita lapsia.

  Näiden lisäksi Kalevan koulun esiopetus kuuluu Kalevan päiväkodin yhteyteen, vaikka se sijaitseekin Kalevan koulun tiloissa. Esiopetustiloissa toimii kaksi esiopetusryhmää.

  Lapsiryhmien yhteystiedot

  • Tiitiäiset 040 318 3305
  • Menninkäiset 040 318 3354
  • Maahiset 040 318 3359
  • Haltiat 040 318 3555
  • Kalevan koulun esiopetus 040 318 4776

Päiväkodin osoite

Kalevan päiväkoti

Käyntiosoite: Ritakatu 5
04230 Kerava

Yhteystiedot