Apua työvoiman löytymiseen

Elinkeinopalvelut ja työllisyyden kuntakokeilu järjestävät erilaisia rekrytointitapahtumia Keravalla.

Työnhaun tiistai – meillä on paikka auki

Meillä on paikka auki juuri sinulle yrittäjä, jolla on tarjota töitä, muttei vielä tekijöitä.

Työnhaun tiistai on joka tiistai kello 13-15 järjestettävä rekrytointitilaisuus Keravan keskustassa. Keravan kaupunki tarjoaa käyttöön haastattelutilan, hoitaa tilaisuuden viestinnän ja mainonnan sekä järjestää henkilökuntaa paikalle auttamaan tilaisuuden sujuvuudessa.

Työnhaun tiistain yhteistyössä ovat mukana työllisyyden kuntakokeilun Keravan tiimi, monikulttuurikeskus Topaasi sekä Keravan Ohjaamo. Yhteydet työnhakijoihin ovat siis olemassa.

Oman tiistain voit varata Keravan elinkeinopalvelusta.

Sekä Työnhaun tiistai että Koulutuksen tiistai ovat matalan kynnyksen rekrytointitilaisuuksia Keravalla. Tilaisuudet pidetään joka tiistai. Paikalla on työpaikkoja tarjoavan yrityksen edustaja tai työllisyyden kuntakokeilun haastattelija.

Jos yrittäjänä olet kiinnostunut hakemaan työntekijöitä yrityksellesi Työnhaun tiistaissa, ota yhteyttä Keravan elinkeinopalveluihin.

Täsmärekrytointitapahtumat

Täsmärektytapahtuma mahdollistaa tilaisuuden, jossa tietyn toimialan yritykset kohtaavat työnhankijoita ja alan opiskelijoita. Rekrytointi- ja verkostoitumismahdollisuuden lisäksi paikalle tulevat saavat tietoa toimialan nykytilanteesta sekä koulutus- ja tukimahdollisuuksista.

Tilaisuudet järjestetään ja yhteistyössä mukaan tulevien yritysten kanssa. Paikalla on myös tarvittaessa koulutuksen asiantuntija esimerkiksi Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymästä eli Keudasta sekä työllisyyden kuntakokeilun yrityskoordinaattori.

Jos täsmärekryyn osallistuminen kiinnostaa yritystänne, niin ota yhteyttä Keravan elinkeinopalveluihin. Tilaisuuden sisältö rakennetaan yhdessä mukaan tulevien yritysten kanssa.