Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 29 tulosta

Koulujen sisäilmakyselyiden tulokset valmistuneet

Kalevan nuorisotalo Häkin kunto ja korjaustarpeet selvitetään

Kaupunki selvittää taide- ja museokeskus Sinkan sekä Aarteen päiväkodin ja tupakoulun kiinteistöjen kunnon ja korjaustarpeet

Katu- ja siitepöly voivat aiheuttaa oireita myös sisätiloissa

Siite- ja katupölyaikana sisätiloissa koetut oireet voivat johtua runsaasta siite- ja katupölyn määrästä. Välttämällä pitkiä ikkunatuuletuksia ehkäiset sekä omaa että muiden oireilua.

Kanniston koulukiinteistössä tehdään käyttöä ylläpitäviä toimenpiteitä

Kesällä kiinteistön ilmamäärät säädetään ja vanhassa osassa tehdään rakenteiden tiivistyskorjausta.

Keravan kaikkien koulujen sisäilmakysely toteutetaan helmikuussa

Sisäilmakyselyt antavat arvokasta tietoa Keravan kouluissa koetuista sisäilmaolosuhteista. Kysely toteutettiin vastaavalla tavalla edellisen kerran helmikuussa 2019.

Kanniston koulukiinteistön korjaukset jatkuvat

Kalevan päiväkodin peruskorjaus on aloitettu

Päiväkoti Konstin kuntotutkimukset valmistuneet: ulkoseinärakennetta korjataan paikallisesti

Osana kaupungin omistamien kiinteistöjen ylläpitoa tehdyt koko päiväkoti Konstia koskevat kuntotutkimukset ovat valmistuneet.

Kanniston koulukiinteistön kuntotutkimukset valmistuneet: ilmanvaihtojärjestelmä nuohotaan ja säädetään

Osana kaupungin omistamien kiinteistöjen ylläpitoa tehdyt koko Kanniston koulukiinteistöä koskevat kuntotutkimukset ovat valmistuneet. Kaupunki tutki kiinteistön kuntoa rakenneavauksien ja näytteenottojen sekä jatkuvatoimisen olosuhdeseurannan avulla. Kaupunki selvitti myös kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmän kunnon.

Savion koulun kuntotutkimukset valmistuneet: ilmanvaihtojärjestelmä nuohotaan ja ilmamääriä säädetään vuonna 2021, muita korjauksia tehdään korjausohjelman mukaisesti

Osana kaupungin omistamien kiinteistöjen ylläpitoa tehdyt Savion koulun koko kiinteistöä koskevat kuntotutkimukset ovat valmistuneet. Kaupunki tutki koulukiinteistön kuntoa laajojen kuntotutkimusten sekä jatkuvatoimisen olosuhdeseurannan avulla.

Sompion päiväkodin kiinteistön kunto ja korjaustarpeet selvitetään

Kaupunki aloittaa Sompion päiväkodissa kuntotutkimukset, jotka ovat osa päiväkotikiinteistön ylläpidon pitkän tähtäimen suunnittelua. Kuntotutkimusten tulokset antavat kaupungille kokonaiskuvan kiinteistön kunnon lisäksi myös kiinteistön tulevista korjaustarpeista.