Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 40 tulosta

Terveisiä Keravalta - joulukuun uutiskirje on julkaistu

Vuosi lähenee loppuaan ja saamme kohta viettää joulua läheistemme kanssa. Vuoden viimeisessä uutiskirjeessä nostan vielä esille muutamia hyvin ajankohtaisia asioita.

Terveisiä Keravalta - syyskuun uutiskirje on julkaistu

Tämä on kaupungin uunituore uutiskirje – lämmin kiitos sinulle sen tilaamisesta. Uutiskirjeen yksi tavoite on lisätä avoimuutta ja toimintamme läpinäkyvyyttä. Avoimuus on arvomme ja haluamme koko ajan tarjota paremmat mahdollisuudet seurata kaupungissa tehtävää kehitystyötä.

Keravan Sirkusmarkkinoiden pääesiintyjänä Fatal Instrument

Keravan Sirkusmarkkinoilla 10.-11.9.2022 esiintyvät nykysirkuksen tunnetut tähdet Fatal Instrument, Ilona Jäntti ja RISA-duetto. Taide- ja museokeskus Sinkassa maailmaa voi tarkastella ilma-akrobaatin silmin VR-laseilla. Syysmarkkinat ja Suomen Tivoli ovat keskustassa koko viikonlopun.

Keravan brändi ja visuaalinen ilme uudistuvat

Suuntaviivat Keravan brändin kehittämiseksi ovat valmistuneet. Kaupunki rakentaa brändiään jatkossa vahvasti tapahtumien ja kulttuurin ympärille. Brändiä, eli kaupungin tarinaa tuodaan näkyväksi rohkean uuden visuaaliseen ilmeen kautta, joka tulee näkymään monella eri tavalla.