Tori

Keravan tori sijaitsee Kauppakaaren torialueella. Tori on avoinna ma-pe klo 7-18, la klo 8-18 ja su klo 11-18.

Lyhytaikainen myynti tai tapahtuman järjestäminen

Torilla voivat kaikki keravalaiset järjestää tapahtuman tai myydä lyhytaikaisesti maksutta ja ilman lupaa, jos muut säädökset eivät sitä estä. Torilla tapahtuvaa lyhytaikaista myyntiä varten riittää ilmoitus torivalvojalle Lupapiste.fi-verkkosivujen kautta. Myyntiä tai tapahtumaa varten on kuitenkin otettava huomioon toripaikan vuokranneet kausi- ja vuosipaikkaiset myyjät. 

Kaupungin lisäksi muut viranomaiset voivat vaatia lupaa tai ilmoitusta torilla järjestettävästä tapahtumasta tai myynnistä. Tutustu tilanteisiin, joissa vaaditaan lupa tai ilmoitus viranomaisille sekä täyttöohjeisiin Lupapisteen kautta tehtävien ilmoitusten tekemisestä.

Toripaikan vuokraaminen

Torilta on mahdollista myös vuokrata pitkäaikaista ja ammattimaista myyntiä varten toripaikka. Pitkäaikaista myyntipaikkaa varten tarvitsee torivalvojan myöntämän luvan. Torivalvoja päättää myyntialueet ja -paikat sekä huolehtii paikkojen vuokraamisesta ja maksujen perimisestä. Myyntipaikat vuokrataan joko kesäkausi- tai vuosimaksulla. Vuokrat maksetaan ennen myynnin aloittamista ja perittävistä maksuista päättää tekninen lautakunta. Voimassa olevat maksut löytyvät torimyynnin hinnastosta.

Tutustu ennen tapahtuman järjestämistä tai torimyynnin aloittamista myös torisääntöihin.


Valkosipulifestivaalien, Sirkusmarkkinoiden ja Talven taikamaan aikana toripaikat pitää varata erikseen tapahtumajärjestäjien kautta. Näiden tapahtumien aikana avoin torimyynti ei ole mahdollista ilman tapahtumajärjestäjien myöntämää paikkaa. 


Ota yhteyttä:

Torivalvoja
puh. 040 318 2866
kuntateknisetpalvelut@kerava.fi

Päivitetty 06.05.2020 klo 18:31