Vesihuolto

Joulutervehdys_2016.jpg

Vesihuollon toimisto

Käyntiosoite:
Kultasepänkatu 7, Sampolan palvelukeskus

Postiosoite:
PL 123, 04201 Kerava

Asiakaspalvelu toimii Sampolan ala-aulan yhteispalvelupisteen kautta.

​Asiakaspalvelun puhelinajat
p. 040 318 2275

Laskutuksen puhelinaika
p. 040 318 2380
​ma-to​9.00-11.00ma-to9.00-11.00
​13.00-15.00
​pe​suljettu​pe​suljettu


​ ​Kiinteistön vesi- ja viemäritöiden (kvv) tilauksiin liittyvät tiedustelut:
​ma-pe​8.00-9.00p. 040 318 2135

HUOM!
Kiinteistön vesi- ja viemäritarkastuksia (kvv) tehdään tiistaisin ja torstaisin
klo 8.00 - 13.00 välisenä aikana. Tilaukset asiakaspalvelusta p. 040 318 2275

 

AJANKOHTAISTA VESIHUOLLOSSA

Vesikatko ohi Porvoonkadulla ja Asemansillan kiinteistöillä

12.06.2017 klo 13:20
​Vesikatko on ohi ja vesijohtovuodon korjaustyö on saatu korjattua. Katso edellisestä tiedotteesta infoa asiasta tarkemmin.

 

Vesikatko Porvoonkadulla vesijohtovuodon takia

 12.06.2017 klo 08:50
​Porvoonkadun kiinteistöiltä 1, 3 ja 4 sekä Asemansillan Nesteen huoltoasemalta on valitettavasti jouduttu keskeyttämään veden jakelu. Keskeytys johtuu Sahankadulla havaitusta yllättävästä vesijohtovuodosta. Korjaustyö on aloitettu ja työ pyritään saamaan valmiiksi mahdollisimman pian.


HUOMIOITAVAA VESIKATKON JÄLKEEN
Vedenjakelun keskeytys voi irrottaa putkistoista saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.

Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden runsasta juoksuttamista useammasta hanasta, kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa "kolinaa" ja pärskintää vettä juoksutettaessa, sekä veden sameutta. Ellei noin 10–15 minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Keravan Vesihuoltoon.

Väliäiakainen vedenjakelupiste
Vettä voi hakea omiin astioihin väliaikaisesta vedenjakelupisteestä Asemansillan Nesteen huoltoaseman pihalta Keravan Vesihuollon järjestämästä vedenjakelupisteestä.

Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvaa haittaa sekä veden laadun hetkellistä huonontumista!

 

 

Keskustan Kehällä alkaa vesijohdon ja kadun uusiminen toukokuussa

Keskustan Kehällä (Seunalantien ja Aleksis Kiven tien välillä) alkaa viikolla 21 halkaisijaltaan 400 mm runkovesijohdon ja kadun uusiminen. Uusiminen on ajankohtaista, koska vesijohto alkaa olla käyttöikänsä päässä. Lisäksi vesijohto on kokonsa puolesta merkittävässä asemassa. Vesijohtojen saneerauksella varmistetaan jatkossakin hyvänmakuisen veden jakelu ja yllättävien vesikatkojen välttäminen. Työtä urakoi Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy. 

Vesijohdon saneeraustyöstä johtuen vedenjakeluun aiheutuu joitakin lyhyitä katkoksia lähialueen kiinteistöille, mutta niistä tiedotetaan etukäteen. Vesijohdon uusimisen osalta työ valmistuu elokuun alkuun mennessä ja katutöiden osalta syyskuun loppuun mennessä.

 

Huomioitavaa vesijohdon saneeraustyön ajan

Saneeraustyöstä johtuen veden kiertosuunta voi muuttua putkistossa. Tästä johtuen putkistoista voi irrota saostumia ja ruostetta, mistä voi aiheutua veden ruskeaksi värjääntymistä sekä vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista. Veden ruskeasta väristä voi seurata vaalean pyykin värjäytymistä. Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden runsasta juoksuttamista useammasta hanasta, kunnes vesi kirkastuu.

Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa "kolinaa" ja pärskintää vettä juoksutettaessa, sekä veden sameutta. Ellei noin 10–15 minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Keravan Vesihuoltoon.

Pahoittelemme saneeraustyöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa sekä veden laadun hetkellistä huonontumista.

 

Liikenne työmaan aikana

Työmaa-alueen risteysten liikennevalot poistetaan käytöstä töiden ajaksi. Keskustan Kehällä kaistoja joudutaan sulkemaan työmaan vuoksi vuoroin molempiin suuntiin. Katuosuus pidetään kuitenkin käytössä kaksisuuntaiselle liikenteelle koko saneerauksen ajan.


 

Kotitaloudet kuormittavat kemikaaleilla vesistöjä - usein tietämättään 

(Klikkaa linkki auki tiedotteeseen) 

Päivitetty 12.06.2017 klo 14:40