Asiointipiste

Asiointipiste_RGB_su.png

Koronavirustilanne ja asioiminen asiointipisteessä

Keravan kaupunki ehkäisee koronaviruksen leviämistä kaikin tavoin, ja siksi toivomme asiakkaiden rajaavan käyntinsä asiointipisteessä vain välttämättömiin. Älkää tulko asiointipisteeseen lainkaan, mikäli teillä on flunssan tai muun äkillisesti alkaneen sairauden oireita, käyttäkää kasvomaskia ja huolehtikaa hyvästä käsihygieniasta asioidessanne terveenäkin asiointipisteessä. Pitäkää riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

Kun asioitte asiointipisteessä, toivomme teidän täyttävän lomakkeet valmiiksi ennen palvelupaikalle tuloa sekä ottavan asiointiin tarvittavat kortit ja asiakirjat valmiiksi. 

Asiakaskoneemme on tarkoitettu vain asiointiin, ei huvikäyttöön, käyttöä myös valvotaan. Koronatilanteesta johtuen rajoitamme vieriopastuksen asiakaskoneilla minimiin ja huolehdimme turvaväleistä myös opastuksen aikana.

Kiitos, että huomioitte oman ja asiointipisteen henkilökunnan turvallisuuden.

Asiointipisteen henkilökunta ja palvelut

Keravan asiointipisteessä toimii kolme palveluneuvojaa sekä palvelupäällikkö. Palveluneuvoja on moniosaaja, joka hoitaa kunnan eri toimialojen ja valtiollisten yhteistyökumppaneiden asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä ja ohjaa asiakkaat tarvittaessa eteenpäin asiantuntijapalveluihin. Pisteellä annetaan ja otetaan vastaan hakukaavakkeita, neuvotaan sähköisten palvelujen käytössä, toimitaan kaupungin kassana eli pisteelle voi maksaa erilaisia maksuja kuten kurssimaksuja, tilavuokria, terveyskeskus- ja hammashuollon maksuja. Piste toimii myös HSL:n palvelupisteenä matkakorttiin ja matkustamiseen liittyissä asioissa sekä poliisin lupapalvelujen,  digi- ja väestötietoviraston ja TE-palveluiden asiointipisteenä.

Chat-neuvonta

Keravan asiointipiste tarjoaa neuvontapalveluita myös chatissa. Yleisneuvonnan tarjoaminen chatissa kaupungin ja yhteistyökumppaneidemme asioissa aloitettiin 17.5.2018. Palveluneuvojat vastaavat chatissa esittämiinne kysymyksiin asioinipisteen aukioloaikoina käyntiasiakastilanteen niin salliessa. Kun chat on toiminnassa Keravan etusivun ja asiointipisteen sivujen oikeassa sivussa näkyy vihreä chat -laatikko.


Asiointipiste sijaitsee Sampolan palvelukeskuksen ensimmäisessä kerroksessa pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät kohdasta yhteystiedot

https://www.kerava.fi/palvelut/asiointipiste/yhteystiedot 

Päivitetty 21.09.2021 klo 12:21