Yritystontit ja toimitilat

Miksi sijoittua Keravalle?

Kerava on pieni ja kompakti kaupunki, joka on perustettu vuonna 1924. Kerava kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Asukasluku on noin 38 000. Radanvarsikaupunkina Kerava on osa pääkaupunkiseudun talous- ja työssäkäyntialuetta.

Hyvä logistinen sijainti edesauttaa työvoiman liikkuvuutta. Keravan ja Savion juna-asemat pääradan varressa helpottavat liikkumista Helsingin ja Lahden suunnasta. Poikittaisväylät vetävät Porvoon kautta Itä-Suomeen ja Tuusulan sekä Nurmijärven kautta Hämeenlinnan ja Tampereen suuntaan. Myös Helsinki-Vantaan lentoasema on lähellä.

Keravalla ratkaistaan nopeasti yrityksen tonttitarpeet

Keravan kaupunki tarjoaa yrityksille teollisuus- ja liiketontteja sekä kaavoittaa nopeasti maata elinkeinoelämän tarpeisiin. Sijoittumiskyselyt ohjataan keskitetysti elinkeinojohtajan kautta, joka selvittää yritysten tonttitarpeet. Yrityskyselyihin vastataan viimeistään seuraavan työpäivän kuluessa. Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että yritys saa palvelun ”yhdeltä luukulta” ja että päätöksenteko on nopeaa ja joustavaa.

Kaupungilla on yritystontteja myynnissä sekä Keravan etelä- että pohjoisosissa. Pohjoisin yritysalue sijaitsee Huhtimossa ja eteläisin Kercassa valtatien 4 varrella. Myös valtatien 4 risteysalue Keravan keskellä odottaa yrityksiä. Tontteja voidaan mitoittaa yritysten tarpeiden mukaan maaperäolosuhteet huomioiden. Ajantasainen tonttitarjonta löytyy Keravan kaupungin tonttiportaalista.

Maksuton tonttiportaali yrittäjien käytössä

Keravalla yrittäjien käytössä on maksuton sähköinen tontti- ja toimitilaportaali, josta löytyy Keravan kaupungin myytävät ja vuokrattavat tontit. Tutustu Keravan tontti- ja toimitilaportaaliin.