Kervo karttjänst

Den mest aktuella kartan över staden hittar du i Kervos egen karttjänst på kartta.kerava.fi.

I Kervo karttjänst kan du bland annat ta dela av en adress- och guidekarta samt ortoflygfoton från olika år. Genom att växla mellan olika kartnivåer kan du också granska uppgifter om till exempel stadens marktillgångar, företagstomter till salu, egnahemshustomter som ska överlåtas, bullerområden och mycket annat som gäller stadens verksamhet och som presenteras med hjälp av geodata.

Med karttjänstens verktyg kan du skapa egna kartpresentationer och mäta avstånd samt skapa en kartlänk som du kan dela till exempel via e-post eller sociala medier. Du kan också skapa en kartinbäddning från kartvyn, som du till exempel kan bifoga till din webbplats. I detta fall är karttjänstens funktioner och material också tillgängliga via din sida.

Kartorna och uppgifterna i karttjänsten utvecklas och nya data läggs regelbundet till i karttjänsten i och med nya material. Du kan också föreslå att till information som också är intressant eller användbar för andra användare av karttjänsten ska läggas till i karttjänsten. Det föreslagna innehållet läggs till i den mån det är möjligt, om det önskade materialet finns tillgängligt för staden.