Killan koulu

Killan koulu on lähes 300 oppilaan alakoulu, jossa opiskellaan luokka-asteilla 1–6.

 • Killassa on tärkeää oppimisen ilo, jokaisen lapsen ja aikuisen hyvinvointi sekä yhdessä tekeminen. Jokainen oppilas on tärkeä.

  Koulussa on noin 290 oppilasta luokka-asteilla 1–6. Koulussa on 12 yleisopetuksen luokkaa vuosiluokilla 1–6, kolme erityisen tuen monimuotoluokkaa ja valmistavan opetuksen luokka vuosiluokilla 3–6. Killan koulussa järjestetään koululaisten iltapäivätoimintaa (KIP). Talossa on lisäksi kaksi Sompion päiväkodin esiopetusryhmää.

  Killassa järjestetään valmistavaa opetusta maahanmuuttajataustaisille lapsille, joten koulun tunnelma on kansainvälinen.

  Ammattitaitoinen henkilökunta ja luonnonläheinen sijainti

  Koulun henkilökunta on ammattitaitoista. Osaamista löytyy yleisopetuksen, erityisopetuksen ja monen kielen osa-alueilla. Opiskelussa on käytössä hyvät tietotekniset välineet.

  Koulu on lähellä luontoa. Kulkeminen kouluun on helppoa julkisilla kulkuvälineillä ja autolla. Kaupungin urheilukeskus ja valaistut ulkoreitit sijaitsevat vajaan puolen kilometrin etäisyydellä. Oppilaat pääsevät nauttimaan mahdollisuuksista liikkua ulkona kaikkina vuodenaikoina.

  Visio ja toiminta-ajatus

  Killan koulun visio on: Yksilöinä yhdessä – kohti hyvää elämää. Toiminta-ajatuksena on antaa monipuolista ja laadukasta opetusta oppilaiden yksilöllisyys huomioiden sekä tukea oppilaan terveen itsetunnon kehittymistä turvallisessa opetus- ja kasvatusympäristössä.

 • Helmikuu 2023

  Kaveriviikko, viikko 7

  Ti 14.2. Ystävänpäivän aamunavaus (5.lk)
  Talviliikuntapäivä keskiviikkona 15.2.
  Pe 17.2. Esiintyjäiset 9-9.45

  Viikko 8, TALVILOMA

  Maaliskuu 2023

  MOK-viikot 10 ja 11
  1.3. Minna Canthin päivän/ tasa-arvon päivän päivänavaus (VALO)

  Huhtikuu 2023

  To 6.4. lyhennetty koulupäivä (kiirastorstai)
  Koulupäivä klo 9-13.00
  7.4.-10.4. PÄÄSIÄISLOMA
  Esiintyjäiset pe 28.4. klo 9.00-9.45

  Touko-kesäkuu 2023

  Koti ja koulu -yhdistyksen kevätriehan järjestämisestä sovitaan myöhemmin
  Yläkouluun tutustumispäivä 6. luokat 11.5.
  Ke 17.5. Unicef-kävely (lyhennetty koulupäivä 9-13)
  To 18.5. Vapaapäivä, helatorstai
  Pe 19.5. vapaapäivä koulutyöstä

  Uusien ekaluokkalaisten tutustumispäivä 24.5. klo 9-11

  Killan koulun 40 vuotisjuhlan (korvaa kevätjuhlan) ajankohta tiedotetaan myöhemmin

 • Keravan perusopetuksen kouluissa noudatetaan koulun järjestyssääntöjä ja voimassa olevaa lainsäädäntöä. Järjestyssäännöillä edistetään koulun sisäistä järjestystä, opiskelun esteetöntä sujumista sekä turvallisuutta ja viihtyisyyttä.

  Lue järjestyssäännöt.

 • Killan koti- ja kouluyhdistys on aktiivinen vanhempainyhdistys, jonka toimintaan mukaan toivotaan jokaista koulun perhettä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää oppilaiden, vanhempien, lasten ja koulun välistä yhteistoimintaa. Yhdistyksen jäseniä ovat automaattisesti kaikki koulun perheet. Emme kerää jäsenmaksuja vaan yhdistys toimii ainoastaan vapaaehtoisten kannatusmaksujen ja rahoitusten varassa.

  Vanhempainyhdistyksen toiminnasta tiedotetaan Wilmalla ja yhdistyksen omassa Facebook-ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/137799499733333/

   

Koulun osoite

Killan koulu

Käyntiosoite: Sarvimäentie 35
04200 Kerava

Yhteystiedot

Hallinnon henkilökunnan (rehtorit, koulusihteerit) sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kerava.fi. Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@edu.kerava.fi.

Luokat ja erityisopettajat

Luokat 1A, 1B, 2A, 3A, 3B, 4A, 4B, 5A, 5B, 6A, 6B

Muu henkilökunta

Iltapäivätoiminta