Keravanjoen koulu

Keravanjoen koulu toimii uudessa rakennuksessa, jossa opiskelevat vuosiluokat 1–9. sekä esikoulu.

 • Keravanjoen koulu toimii syksyllä 2021 avatussa uudessa koulurakennuksessa. Saman katon alla on 1.–9. luokkien muodostama yhtenäiskoulu sekä esikoulu.

  Keravanjoen koulussa painotetaan yhteisöllisyyttä ja toiminta-ajatuksena onkin: Opitaan yhdessä. Koulu tarjoaa oppilaille eheän oppimispolun koko peruskoulun ajaksi. Koulun työskentelyssä painotetaan perustietojen ja -taitojen oppimista ja jatko-opintokelpoisuuden varmistamista.

  Oppimisen tukena käytetään vaihtelevia ja opittavaan asiaan soveltuvia menetelmiä. Oppilaita ohjataan yhteistyöhön. Keravanjoen koulussa arvostetaan omaa ja toisten työtä. Kansainvälisyys- ja ympäristöasiat ovat koulun toiminnassa vahvasti esillä. Keravanjoen koulu on kestävän tason Vihreän Lipun koulu, jossa painotetaan kestävää tulevaisuutta.

  Keravanjoen koulussa toimii kansainvälisyys-, liikunta- ja luonnontiede-matemaatiikkapainotuksen luokkia luokka-asteilla 7.–9. Lisäksi koulussa on erityisluokkia ja joustavaa perusopetusta.

  Uusi yhtenäiskoulun rakennus palvelee myös monitoimitalona

  Uusi Keravanjoen yhtenäiskoulun rakennus otettiin käyttöön vuonna 2021. Rakennus palvelee myös Keravan monitoimitalona.

 • Toimintakalenteri täydentyy tammikuussa 2023.

   

 • Keravan perusopetuksen kouluissa noudatetaan koulun järjestyssääntöjä ja voimassa olevaa lainsäädäntöä. Järjestyssäännöillä edistetään koulun sisäistä järjestystä, opiskelun esteetöntä sujumista sekä turvallisuutta ja viihtyisyyttä.

  Lue järjestyssäännöt.

 • Tämä osio täydentyy tammikuussa 2023.

Koulun osoite

Keravanjoen koulu

Käyntiosoite: Ahjontie 2
04220 Kerava

Ota yhteyttä

Hallinnon henkilökunnan (rehtorit, koulusihteerit) sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kerava.fi. Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@edu.kerava.fi.

Koulusihteerit

Opettajanhuone

Koululaisten iltapäiväkerho

Erityisopetus

Kouluisännät

Tekniikan päivystys

Ota yhteyttä mikäli kouluisännät eivät ole tavoitettavissa 040 318 4140